Adomány

2022.04.05. 07:48

Svédországból érkezett kamion Nyíregyházára


Újabb jelentős adomány érhetett célba – köszönhetően a kiváló szervezésnek, az önzetlen segítségnek és a továbbra is élénk együttműködésnek. Az orosz-ukrán háborús helyzet a skandináv országban élő Lions-tagokra is hatással volt. 


Pázmányi György korábbi Lions-kormányzó hathatós közreműködésével a svédországi Södra Sandby városából kelt útra egy kamion, amelyben 29 raklapon különböző takarók, tisztálkodási szerek kaptak helyet. A Waberer's nyergesvontatója a Trans Packing Kft. telephelyére, ahol Varga László ügyvezető igazgatónak köszönhetően ideiglenes otthonára talált a rakomány. A helyszínen az Első Nyíregyházi Lions Club részéről Cidor Mihály projektfelelős és Bordás Béla fogadták a kamiont. A svédországi küldemény ezt követően Kárpátaljára került, ahol Nagy Béla, a Kárpátaljai Református Egyház főgondnoka gondoskodott arról, hogy garantáltan a megfelelő helyre jusson el az adomány.

Címkék#adomány

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában