Nyíregyháza

2022.05.14. 11:00

Hídjavítás miatt kérik az autósok türelmét

KM

Az M3-as autópálya Nyíregyháza felé vezető oldalán a 42-es kilométerszelvényben lévő MÁV Budapest–Hatvan vasútvonal feletti híd dilatációs szerkezetét javítják a Magyar Közút szakemberei. A munkálatok május 14-én, szombaton 12 órától várhatóan május 16-án, hétfőn 15 óráig tartanak majd forgalomkorlátozás mellett – tájékoztatta lapunkat a Magyar Közút. 
Hozzátették: a munkálatok ideje alatt az érintett szakaszon a Nyíregyháza felé tartó forgalom egy sávon haladhat majd, és sebességkorlátozás is érvényben lesz a munkaterület környezetében. A beépítendő anyagok technológiai kötésideje miatt lesznek olyan időszakok, amikor a hídon látható munkavégzés nem lesz, de a forgalom a lezárt forgalmi sávban nem haladhat. 
A korlátozással járó javítások idejére a szakemberek a közlekedők türelmét és megértését kérik, ugyanis a halaszthatatlan felújítási munkákat az ő érdekükben végzik el – hangsúlyozták közleményükben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában