Nyíregyháza

2022.07.01. 15:06

Még a Vodafone-t is sikerült meggyőzniük

Különdíjas lett a BánkiRobot Team két tagja, Prill Gábor és Sisa László – szakemberek mentorálják őket.

KM

A Vodafone Magyarország Alapítvány 2018-ban olyan programok felkutatására hozta létre 15 millió forint összdíjazású Digitális Díját, amelyek a digitalizáció támogatásával praktikus segítséget adnak a mindennapi élet során. 
Ebben az évben negyedik alkalommal rendezték meg az alapítvány innovációs versenyét, amire 2022-ben összesen 118 pályázat érkezett. 
Közülük 10 digitális és társadalmi szempontból is kiemelkedő pályázatot díjaztak, egyikük olyan nyíregyházi fejlesztés, amiről nemrég számoltunk be a lapunk hasábjain. 
A héttagú zsűri egybehangzó véleménye alapján döntöttek úgy, hogy Inkubációs Különdíjat is kiosztanak, hogy kiemelhessenek és segíthessenek plusz egy pályázatot. 

Folytatódhat a fejlesztés 

Ezt a különdíjat érdemelte ki a BánkiRobot Team két tagja, Prill Gábor és Sisa László, a HandExpo elnevezésű, a bénult ujjak mozgatását segítő exoskeletonukkal. Mivel egy fél éven keresztül tartó szakmai mentoringban részesülnek a Vodafone mentorcsapatának jóvoltából, a fejlesztés folytatódhat tovább.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában