Fehérgyarmat

2022.10.08. 10:28

Alkotópályázat: rajzold le az év madarát!

A Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület Szatmár-Beregi Helyi Csoportja ebben az évben is meghirdeti rajzpályázatát általános és középiskolások, valamint felnőttek számára, a téma az év madara, a zöld küllő.

Illusztráció: Shutterstock

Ahogy az elmúlt években, most is elsősorban olyan műveket várnak, melyek hűen ábrázolják az év madarát, annak életmódját, költését, élőhelyét, vagy akár védelmét.

Pályázati feltételek
- A művek szabadon választott technikával készülhetnek (vízfesték, tempera, pasztell, színes kréta, színes ceruza, kollázs, vegyes technika, egyéb kézműves technika, stb.) 
- Egy intézményből többen is nevezhetnek, de minden alkotótól csak egy rajzot fogadnak el
- A nevezés díjtalan

Nevezési kategóriák
- általános iskola alsó tagozat
- általános iskola felső tagozat
- középiskolás korcsoport
- felnőtt korcsoport

A képek hátoldalára jól olvashatóan írják rá az alkotók nevét, életkorát, osztályát, iskolájának címét, e-mail-címét, valamint szülőjének nevét és elérhetőségét. A pályázatokat a következő címre lehet beküldeni: "MME - Rajzpályázat 2022", 4900 Fehérgyarmat, Pf.: 31. Beérkezési határidő: 2022. október 14.

Az alkotásokat a szakmai zsűri korosztályonként értékeli. A díjazott munkák készítői értékes jutalomban részesülnek, és a legsikeresebb műveket kiállítják. Az eredményhirdetés várható időpontjáról értesíteni fogják a pályázókat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában