Nyíregyháza

2023.03.23. 10:12

Kiderült, ekkor lesz nagy ellenőrzés Nyíregyházán! Röpködhetnek a 30 ezres büntetések!

Tájékoztató a Nyíregyházi Közterület-felügyelet belvárosi forgalom ellenőrző akciójáról.

Forrás: illusztráció / nyiregyhaza.hu

Nyíregyháza MJV Hatósági Főosztály Közterület-felügyelete tájékoztatja a közlekedőket, hogy 2023. március 28-án 29-én és 30-án 06.00 órától 20.00 óráig a belvárosban forgalom ellenőrző akciót hajt végre. Az ellenőrzés célja, kiszűrni a korlátozott forgalmú belvárosba (Kossuth tér, Dózsa György utca, Rákóczi utca) és a Nagy Imre térre jogtalanul behajtókat, a belvárosban (Kossuth tér, Dózsa György utca, Nagy Imre tér, Jókai tér, Hősök tere, Szabadság tér, Egyház utca, Síp utca, Országzászló tér, Zrínyi Ilona utca) szabálytalanul parkolókat.

A korlátozott fogalmú belvárosba és a Nagy Imre térre a megfelelő engedély nélkül behajtókkal szemben közigazgatási bírságot alkalmaznak, melynek összege fix 30.000 Ft, valamint ehhez kapcsolódó 4 közlekedési előéleti pontot is kiszabják.

A szabálytalanul parkolókkal szemben helyszíni bírságot szabnak ki vagy feljelentést alkalmaznak.

Felhívják a szabályszegésen vagy szabálysértésen tetten ért járművezetők figyelmét, hogy a helyszíni eljárás során személyazonosságukat kötelesek igazolni a közterület-felügyelőnek, ennek megtagadása esetén a felügyelő rendőri segítséget kér, és szabálysértési eljárást kezdeményez személyazonosság igazolásával kapcsolatos kötelességek megszegése miatt.

- Nyíregyháza MJV Hatósági Főosztály Közterület-felügyelet -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában