Szavazásértékelő

2023.04.26. 10:13

Ezt hívják úgy, hogy karma? Utoléri a farkast kilövő vadászt a tarpai farkasember karma?

Vigye el az ördög! Vagy ha az nem, akkor legalább a tarpai farkasember. Ez lett a végső konklúziója annak a szavazásnak, amelyben arról kérdeztük portálunk látogatóit, ugyan miféle büntetést érdemeljen a szabolcsi vállalkozó, aki ordas hibát elkövetve kilőtte a svájci jeladós farkast.

Forrás: illusztráció / shutterstock

Lássuk be kissé talán szőrös szívű megoldás ráereszteni valakire rögtön a farkasembert, ami köztudottan még a bűntudatnál is biztosabban képes marcangolni az embert, ám olvasóink 38 százaléka gondolta úgy, hogy egy röpke randevú a beregi bestiával csakis a vadász épülésére és okulására válhat.

Vérszomjas mítikus szörnyetegekkel fenyegetni valakit persze nem valós fenyegetés  – a statisztikák szerint még egyetlen bankrablónak sem sikerült széfet ürítenie azzal, hogy a zsebébe rejtett Loch Ness-i szörnnyel vagy jetivel szorította sarokba az alkalmazottakat  –, ám akadnak a repertoárban realisztikusabb retorziók is: olvasóink 36 százaléka vadászles helyett a rácsok mögé ültetné a vadászt, aki szerintünk egyértelműen letöltendő börtönbüntetést érdemel.

Mindössze olvasóink 13 százaléka gondolta úgy, hogy fegyverfosztás legyen a lefegyverző vadászati teljesítmény jutalma, és szintén 13 százalék voksolt arra, hogy egy borsos pénzbüntetés kellően megfűszerezné ezt az ízetlen, akarjuk mondani ízléstelen vadászkalandot.

Ön szerint milyen büntetést érdemel az, aki kilőtte a svájci jeladós farkast?

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában