Nyíregyháza

2023.06.30. 17:27

A kivitelező tájékoztatása szerint a tervezett ütemben halad Nyíregyházán a Kéményseprő utcában a csapadékvíz-vezeték építése.

A kivitelezés két ütemben végzik a szakemberek. "A" ütem: A Tünde utcától a Kéményseprő utca közepéig: 2023. 07. 03.-07. 09. között a munkálatok  a Kéményseprő-Tünde utca kereszteződésétől  a Kéményseprő utca 33-ig folynak. A munkavégzés ideje alatt (7:00-16:00) útlezárás lesz érvényben az építéssel érintett útszakaszon.

 

"B" ütem: A Kéményseprő utca közepétől a Kállói úti körforgalom irányába: a kivitelező tájékoztatása szerint a Kéményseprő utca 18. és 20. szám között, valamint a Kéményseprő utca 23. és 33. szám között útpadkafolyóka építése várható az aszfalt szélében. A munkálatok során az építéssel érintett útszakasz átjárása folyamatos lesz, de forgalomkorlátozásra kell számítani. Kérik az arra közlekedők fokozott figyelmét, türelmét és megértését – tájékoztatta portálunkat a város sajtószolgálata.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában