Hinnye!

2023.07.06. 08:36

Döbbenetes, többen is látták Nyíregyháza felett, de mégis mi ez?

Gyakran töltenek fel szokatlan égi jelenségekről készült fotókat a Nyíregyen Hallottam Facebook-csoportba, de többnyire hamar be lehet azonosítani, mit is lát rajtuk az ember: vagy egy drónt néznek UFO-nak, vagy egy szokatlanul nagy és furcsa alakú felhő kelti azt a látszatott, mintha hegy magasodna Nyíregyháza fölé.

Forrás: Nyíregyen Hallottam

Ám ezúttal egy szivárvány színű felhőt kaptak lencsevégre.

Forrás: K. I. Péter

"Látott már valaki ilyen jelenséget? A felhő alatt jelent meg egy szivárvány folt. Először azt hittem a napszemüveg lencséje nem úgy adja vissza, vagy az torzít esetleg, de nem. Szemmel jól látható volt ez a jelenség. Mondanám eső se előtte, se utána nem volt! Ez csak így az égen megjelent. Van erre bármilyen ésszerű magyarázat?"

"Néhány napja én is megörökítettem hasonlót , korábban sohasem láttam ilyet, nagyon szép volt. Szivárványfelhőnek hívják" - írta egy kommentelő és posztolt egy fotót.

Forrás: F. G. Krisztina

Egy másik hozzászóló pedig hozzátette: "Egy egyszerű párakapu, és napfény elég a szivárvány létrejöttéhez... ugyanez 1000 méter magasan is létrejöhet, nem kell hozzá eső, hogy párás legyen a levegő."

Forrás: F. K. Eszter

Miután több fotó is előkerült az égi jelenségről azt írta a fotó készítője: "Megnyugodtam, azt hittem csak én láttam ilyet."

Forrás: Nyíregyen Hallottam

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában