Nyíregyháza

2023.08.17. 11:48

Meglepő dolgot tett a nyíregyházi buszsofőr!

Nyíregyháza, reggel 5:20. Nem vesztettem el semmit. Viszont találtam valamit! - kezdte sejtelmesen a beszámolóját egy férfi a Nyíregyen Hallottam Facebook-csoportban.

Szon.hu

Forrás: illusztráció / shutterstock

Előzetesként annyi, hogy évek-, évtizedek óta nem utaztam buszon. Nekem még „Kelet Áruház” ma is, amely előtt pirosat kaptam a lámpánál. Aztán észrevettem, hogy a Kossuth úti megállóban álló autóbuszt egy lila ruhás hölgy megpróbálja mintegy 60 méterről futva elérni. Kissé kilátástalannak tűnt, de őszintén szurkoltam. Már-már úgy tűnt, hogy sikerül neki. Néhány méterre volt a céltól, amikor is megvillant a jármű irányjelzője és a busz elindult. Csalódást éreztem, de mivel az én lámpám is szabadra váltott, elindultam. Még egy pillantást vetettem a kereszteződés túloldalára. Meglepődtem! Néhány méter megtétele után a sofőr megállt és felvette utasát. Figyelmességből és emberségből jeles! Szebben indult az én napom is! - zárta sorait a férfi.

Forrás: Nyíregyen Hallottam

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában