szon.hu PODCAST

2023.09.23. 15:30

Állatmentés erőn felül

Állat- és környezetvédő, a gyepmesteri telepek négylábú lakóinak védelmezője, a PCAS Állatmentés alapítója, zászlóvivője, Vidra Betti nem ismer tréfát, ha magára hagyott, beteg, elesett kutyáról vagy macskáról van szó.

Szon.hu

Fotó: Gazdag Mihály

 Ez a tüzes elköteleződés végigkísérte az egész életét, hiszen már gyermekkorában is maga köré gyűjtötte a gyámolításra szoruló, gazdátlan állatokat.

Podcast-sorozatunk szombati vendége egyfolytában ezer fokon ég, akkor sem dolgoznak kevesebbet, ha egy nap nem 24, hanem 48 órából állna. Betti nemrégiben a közösségi média erejében bízva fordult a nyilvánossághoz segítségért, ugyanis hiába a rengeteg munka, erőfeszítés, felvilágosító program, ivartalanítási akció és érzékenyítés, a menhelyek és gyepmesteri telepek belefulladnak az utcára dobott állatokba, a nemkívánt szaporulatba. 

 

Ahhoz, hogy gördülékenyebbek legyenek a mindennapok, támogatásra van szükségük. Nem ingyen és nem maguknak kérnek: az emberi felelőtlenség keményen feladja nekik a leckét egyik napról a másikra.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában