Nyíregyháza

2023.10.08. 08:04

Az aktuális helyzetről és a kihívásokról egyeztettek

Hogyan függ össze a családpolitika a munkaerő-piaccal?

Szon.hu

Forrás: Facebook/ Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Paktumiroda

Foglalkoztatási fórumon vehettek részt a napokban a Paktumszervezet tagjai a vármegyei paktumiroda szervezésében. Seszták Oszkár, a vármegyei közgyűlés elnökének köszöntője után Obbágy Vera, a vármegyei paktumiroda vezetője és Kocsis László, a vármegyei kormányhivatal foglalkoztatási, foglalkoztatás-felügyeleti és munkavédelmi főosztály vezetője tájékoztatták a résztvevőket a vármegye aktuális munkaerőpiaci helyzetéről és kihívásairól, az Irányító Csoport és a Paktumiroda működéséről, s a jövőbeni feladatokról – olvasható a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Paktumiroda közösségi oldalán. 

Czomba Csaba, az idén 35 éves Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) vármegyei szervezetének elnöke bemutatta a vállalkozások munkaadói érdekképviseleti tevékenységeit, a szervezet múltját, küldetését, kiemelve a vármegyei vonatkozásokat. A rendezvény kerekasztal beszélgetéssel zárult, ahol többek között olyan témák merültek fel, mint a területfejlesztés, vagy az oktatás és a családpolitika összefüggései a munkaerő-piaci folyamatokkal. 

Forrás: Facebook/ Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Paktumiroda

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában