Nyíregyháza

2023.10.08. 14:27

Fenntarthatósági kurzus: állj te is egy jó ügy mellé!

Aki részt vesz a programsorozaton, megtudhatja, hogyan találhatja meg azt a társadalmi és környezeti ügyet, ami segítheti a vállalkozását.

Szon.hu

 A Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamarahelyi kis- és középvállalkozások részére fenntarthatósági kurzust indít. A szervezet főtitkára ezt azoknak a cégvezetőknek ajánlja, akik számára fontos, hogy vállalkozásuk pozitív társadalmi és környezeti hatással működhessen.

Párkányiné dr. Csurka Edina hozzátette, aki részt vesz a programsorozaton, megtudhatja, miként találhatja meg azt a társadalmi és környezeti ügyet, ami segítheti a vállalkozását. Nem mellesleg ezen ügyeknek köszönhetően a cég üzleti modellje is fejlődhet.

– Aki szeretné megtudni, hogyan lehet partnereket szerezni a számára fontos és jó vállalások mentén, melyekkel valóban pozitív változást tud generálni a közvetlen környezetében és azon túl is, az jelentkezzen a „Bridge to Benefits Mini Edition” elnevezésű kurzusunkra – emelte ki Párkányiné dr. Csurka Edina.

A főtitkár hozzátette: a kurzus révén támogatják a kis- és középvállalkozásokat abban, hogy a társadalmilag és környezetileg fontos ügyeket beépíthessék üzleti folyamataikba, valamint felfedezzék, hogy a pozitív hatás mellett mindez hogyan erősítheti piaci pozíciójukat. – A program során új kapcsolatokat lehet kiépíteni nagyvállalati és civil szereplőkkel, s a programban résztvevő kis- és középvállalkozásokkal. A kurzus térítésmentes, azonban a részvétel feltétele egy sikeres jelentkezés, egy online kérdőív kitöltése, ami a kamara honlapján (www.szabkam.hu) elérhető – mondta.

A jelentkezés határideje október 20-a péntek. A kurzus előadásait november 30-án 13–17 óra, illetve december 1-jén 9–16 óra között tartják. 

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában