Nyíregyháza

2023.11.19. 18:01

Díjazták a nyertes csapatokat

A költőink élete és munkássága volt a szellemi vetélkedő témája.

Dankó Mihály

Mindenki „gazdagabban” mehetett haza

Forrás: nyugdíjas szövetség

A Nyíregyháza és Térsége Nyugdíjas Szövetség munkaprogramjában szereplő szellemi vetélkedőn vettünk részt november 8-án. Az esemény rendezője a 2022. év szellemi vetélkedőjének győztese, a Belvárosi Nyugdíjas Egyesület volt Fekete Istvánné elnök vezetésével. Témája: Petőfi Sándor, Csokonai Vitéz Mihály, Madách Imre élete és munkássága. 

Nagyszerű előadás 

A szövetség elnökének, Szabóné dr. Csiszár Gabriella megnyitója után Szenti Tibor önkormányzati képviselő szólt a megjelentekhez. A költők életének és munkásságának rövid összefoglalóját egy lebilincselő, nagyszerű előadás keretében ismertette Hradeczky Tamásné. Köszönjük! 
A zsűri elnöki tisztét Hoppál Béláné töltötte be, tagjai Harmann Andrásné és Fábiánné Szabó Sarolta voltak. Az idén 12 nyugdíjas csapat 3-3 fővel indult a versenyen. A nagyon jó hangulatú, izgalmas vetélkedő eredménye: I. helyezett: Sóstóhegyi Nyugdíjasok Szervezete, II. helyezett: Ezüstkor Nyugdíjas Egyesület 1. sz. csapata, III. helyezett: Kodály Nyugdíjas Klub. A nyertes csapatoknak Szenti Tibor a nyíregyházi önkormányzat nevében, Szabóné dr. Csiszár Gabriella a szövetség nevében tárgyjutalmat adott át. Emellett minden részt vevő csapat emléklapot kapott. 
A 2024-es szellemi vetélkedőt a hagyományoknak megfelelően az I. helyezett csapat, a Sóstóhegyi Nyugdíjasok Szervezete rendezi meg majd. Köszönjük a Belvárosi Nyugdíjas Klub vezetőjének és tagjainak nagyszerű munkáját. 

- Lőkös Imréné -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában