Tündérszépek 2024

2024.02.16. 14:00

Egy életre szóló élmény szépségkirálynőnek lenni

„A Tündérszépek olyan jellemfejlődésen vihet minket végig, amelynek a mindennapokban hasznát vehetjük.”

Csatári Jázmin Abigél

Pesti Viktória, a 2022-es Tündérszépek győztese.

Forrás: Fotó: MW-archív

Ahogy arról beszámoltunk, ebben az évben ismét megrendezzük a Tündérszépek versenyt, amire a Szabolcs Online aloldalán már lehet jelentkezni. A Tündérszépek rendkívül népszerű, minden évben 7-800 lány méreti meg magát, de a döntőben természetesen csak egyetlen induló fejére kerül korona. Az esemény a természetes szépség ünnepe, az ítészek pedig azt a lányt keresik, aki külseje mellett a személyiségével is elnyerheti az emberek szívét. 

Nem csupán egy verseny 

A Tündérszépek nem csak a tökéletes mosolyról, tartásról, alakról szól: jellemfejlesztő hatása is van. Sokan azért jelentkeznek, hogy jobban megismerjék önmagukat, s kilépjenek a komfortzónájukból – többek között emiatt indult el a versenyen a két évvel ezelőtti győztes, Pesti Viktória is, aki lapunknak azt mondta, életre szóló élményt szerzett. 

– Minden kislány álma, hogy egyszer kipróbálja ezt a világot, így amikor megláttam a felhívást, úgy gondoltam, szerencsét próbálok – mondta lapunknak Viktória, és hozzátette: már a megyei sikerek is nagyon boldoggá tették, egyáltalán nem számított arra, hogy megnyerheti a versenyt. A fotózásokon és a felkészülés során nagyon sok biztatást kapott, az akkor szerzett önbizalma pedig azóta is sok helyzetben kisegítette. 

"Most még a kamera előtt szerepelek, de később szeretnék a színfalak mögött dolgozni."
Forrás: Fotó: MW-archív

– Sok kamaszlány önbizalomhiányban szenved és tart attól, hogy hibázik, ez a verseny pedig kiváló lehetőség arra, hogy átjussunk ezeken a korlátokon – biztat mindenkit a 2022-es győztes, aki számára a Tündérszépek üzenete egyértelmű: merjünk álmodni és bízzunk magunkban. 
Viktória korábban is volt fotózásokon és modellkedett, mindez tehát nem volt számára ismeretlen, ám az étkezési szokásaira oda kellett figyelnie. Amikor azonban elérkezett a döntő, már másra ügyelt. 

– Az utolsó éjszaka úgy határoztam, mindent megteszek annak érdekében, hogy a legjobb formában legyek, így időben lefeküdtem, és fejben átálltam a másnapra. A győzelemre viszont így sem készültem fel – mondta az egyetemista, aki egészen a döntő végéig nem foglalkozott azzal, mi lenne, ha az ő fejére kerülne a korona. A kétszemélyes dubaji utazás pedig akkora élmény volt számára, hogy rájött: megérte a sok erőfeszítés. 

A kemény munka kifizetődő 

– Éppen a város egyik leghíresebb szökőkútja előtt álltam, amikor elsírtam magam – akkor tudatosult bennem, hogy győztem. Belegondoltam abba, mekkora ajándék ez számomra, és arra is, milyen hálás vagyok mindezért – folytatta a zalai lány, aki mindenkit arra biztat, hogy jelentkezzen a versenyre. Azoknak pedig, akik még vacillálnak, azt üzeni: legyenek bátrak, szerezzenek tapasztalatokat és jó emlékeket. 

Viktória tudta: jó példával kell elöl járnia, és megmutatni, mit lehet elérni a szépségversenyen túl. Amellett, hogy számos fotózásra, modellmunkára kapott felkérést, influenszerekkel dolgozhatott együtt és kozmetikai termékeket is promotált, jelentkezett a veszprémi Pannon Egyetemre, ahol jelenleg gazdálkodás és menedzsment szakon tanul, az álma pedig az, hogy reklámtervek készítésével foglalkozzon. 

– Most még a kamera előtt szerepelek, de később szeretnék a színfalak mögött dolgozni – tért ki a terveire a fiatal lány, aki a marketing világában képzeli el a jövőjét. Lapunknak elmondta: szívesen visszatérne a Tündérszépek idei eseményeire, hogy segíthessen a versenyzőknek a felkészülés alatt, s ha arra van szükség, lelki támaszt is nyújtana a lányoknak.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában