Nyíregyházi Egyetem

2024.02.05. 18:34

Kisvárdán is indít képzéseket a Nyíregyházi Egyetem

Csatári Jázmin Abigél

Eljött a felvételi visszaszámlálás ideje, már csak néhány hetük van a diákoknak, hogy a február 15-ei határidőig jelentkezzenek a felsőoktatási intézményekbe.
A Nyíregyházi Egyetemre jelentkezők idén 7 felsőoktatási szakképzés, 23 alapképzési szak, 25 mesterképzési szak (ebből 15 tanári), 4 diszciplináris, valamint több mint 15 szakirányú továbbképzés közül, illetve angol nyelven meghirdetett képzésekből választhatnak.
A Nyíregyházi Egyetem kisvárdai képzési központjába is várja a jelentkezőket, így edző, gazdálkodási és menedzsment, valamint sportszervezés alapképzési szakokon is tanulhatnak az érdeklődők – népszerűsítette a helyi képzést Kisvárda hivatalos honlapja. Mint köztudott, idén országos rekorder lett a nyíregyházi intézmény, ahol a modellváltás óta egyértelmű jelei vannak a fejlődésnek, megduplázta elsős hallgatóinak számát, 2023 szeptemberében hallgatói létszáma meghaladta a 4300-at. Az elsős diákokat igény esetén Nyíregyházán kollégiumi elhelyezés, ösztöndíjak, mentorrendszer, széles körű sportlétesítmények és színes hallgatói élet várja.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában