Egyetem

2024.02.13. 09:40

Közeleg a felsőoktatási jelentkezés határideje

L. Tóth Lajos

Forrás: Illusztráció: Unsplash

A Nyíregyházi Egyetem a 2024-es általános felvételi eljárásban is a képzések széles palettáját kínálja az érdeklődőknek: 7 felsőoktatási szakképzési szak, 25 alapképzési szak, 23 mesterképzési szak (ezen belül osztatlan tanárképzések, tanári mesterképzések és diszciplináris mesterképzési szakok szerepelnek), valamint több mint 15 szakirányú továbbképzési szak közül választhatnak a jelentkezők. 

– A teljes képzési kínálat a www.felvi.hu honlapon található, ahol az E-felvételi regisztrációt követően február 15-én éjfélig nyújtható be jelentkezés a képzéseinkre. Egy jelentkező maximum 6 képzést jelölhet meg, de egy jelentkezésnek számít, ha ugyanazon képzés állami ösztöndíjas és önköltséges formáját is megjelöli a jelentkező. Nagyon fontos, hogy a fenti időpontig kell hitelesíteni is a jelentkezést, amelyhez az idei eljárástól kezdődően ügyfélkapu megléte szükséges. A hiánypótlási határidő a korábban már említett július 10-e. A ponthatárakat július 24-én húzzák meg – közölte Nagyné Erdős Judit, a Nyíregyházi Egyetem Hallgatói Szolgáltató Központjának központvezetője.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában