Kisvárda

2024.02.22. 08:34

Látogatási korlátozást jelentett be a kisvárdai kórház

Szon.hu

Forrás: kórház

A Szent Damján Görögkatolikus Kórház minden fekvőbeteg-osztályán látogatási korlátozást vezetnek be február 20-ától – közölte az intézmény. Az intézkedés ideje alatt minden nap 16 órától 17 óráig látogathatják a hozzátartozók az intézményben fekvő betegeket. Az érintettektől a higiénés rendszabályok fokozott betartását kéri a kórház. Egy beteghez legfeljebb egy hozzátartozó érkezhet, és a bent tartózkodás nem haladhatja meg a 30 percet.

A látogatás ideje alatt az orrot és a szájat eltakaró maszkot kell viselni, s a hozzátartozók nem ülhetnek a betegágyra – hívta fel a figyelmet az intézmény, majd közleményükben arra is kitértek, amennyiben a beteg állapota megengedi, a kórtermen kívüli látogatást javasolják. Erre lehetőséget biztosítanak az adott osztály társalgójában, megfelelő időjárás esetén a kórház parkjában. A kézfertőtlenítés és a cipővédő használata is kötelező. További részletek az intézmény közösségi oldalán

Forrás: A kórház közösségi oldala

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában