Biri

2024.04.23. 08:35

A szépség magabiztossá tesz

A kamara a „Szövetségben a vállalkozókkal" program keretében szervezte meg a rendezvényt.

Tarnavölgyi Gergely

Baranyai Vivien vezette be a különféle fonási technikák rejtelmeibe a vendégeket

Forrás: Fotó: Sipeki Péter

Szebbnél szebb frizurákkal, sminkekkel találkozhattak, illetve megismerkedhettek a legújabb szépségipari trendekkel azok, akik vasárnap ellátogattak Biribe, az impozáns és elegáns Le Til Kúriába. Az egész napos rendezvényt Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara szervezte meg.

 – Kamaránk térségfejlesztési projektje a "Szövetségben a vállalkozókkal" elnevezésű együttműködés része, és az a célja, hogy a gyengébb gazdasági- és adóerejű területek felzárkóztatását támogassuk. Szeretnénk a vármegyei vállalkozásokat segíteni abban, hogy könnyebben megismerjék és igénybe vegyék a kamarai szolgáltatásokat, legyen szó akár a szépségiparról – fogalmazott köszöntőjében Párkányiné dr. Csurka Edina, a szervezet főtitkára.

Hozzátette: ezért is hívtak olyan világbajnok, illetve aranykoszorús mesterfodrászokat, az orvos-esztétikában és a kézápolásban jártas kiválóságokat, akik elkötelezettek a szakmájuk és szakmai közösségük iránt, és szívesen megosztják tudásukat másokkal.

Valami pluszt

Az üzlet mellett pedig legalább ugyanolyan fontos, hogy adjunk ügyfeleinknek valami pluszt. Például magabiztosságot, hiszen, ha ezeknek a különféle szolgáltatások nyomán valaki szépnek érzi magát, akkor magabiztosabban, motiváltabban vesz részt egy szakmai rendezvényen, vagy akár egy üzleti tárgyaláson – emelte ki a kamara főtitkára, Párkányiné dr. Csurka Edina.

A vasárnapi rendezvényen (a teljesség igénye nélkül) részt vett és szakmai előadást, bemutatót tartott Baranyai Vivien világbajnok és Európa-kupa győztes mesterfodrász, Sági Szabina, aki a szempillakezelés területén mutatott be egy olasz innovációt, Szőllősi-Nyerges Kamilla, aki a modern géllakkozás rejtelmeibe avatta be az érdeklődőket, valamint Horváth Krisztina, aki az orvos-esztétika és a kozmetika kapcsolatáról beszélt a hallgatóságnak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában