Zene Sóstón

2019.06.26. 21:29

360 fokos videó: Halhatatlan The Beatles-dalok a sóstói fák alatt

A Zene Sóstón koncertsorozat legutóbbi állomásán, június 22-én a Beat-Lesz zenekar műsorát élvezhette a közönség.

Kevés olyan együttes van, amely akkora hatással lett volna a popzenére és olyan fél évszázados, szinte töretlen népszerűségnek örvendene, mint a The Beatles. A nyíregyházi Beat-Lesz – mint ahogyan a névből már sejthető – a zenekar máig rajongott számait közvetíti a közönségnek.

– Gyermekkorunktól imádjuk ezt a muzsikát, ezen nőttünk fel – mondta el Császár Zoltán, a Beat-Lesz basszusgitárosa és énekese arról, hogy a zenekar alapításakor miért pont a The Beatles slágereinek feldolgozása mellett döntöttek. – Annak idején mindannyian azért kezdtünk zenei tanulmányokba, hogy eljátszhassuk ezeket a dalokat. Pár évvel ezelőtt jött állt össze a csapatunk, a műsorunkat teljes egészében The Beatles-számokra építjük fel. Számunkra ez egy életforma.

Császár Zoltán szerint a legendás beatzenekar sikerének az lehet a titka, hogy jó időben, jó helyen és jól zenéltek. Hozzátette: a ’60-as években egy olyan stílust teremtettek meg amely meghatározta a popzenei gondolkodást a rákövetkező évtizedekben.

Nézz körbe 360 fokban!

A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera “háta mögött”!

Még több 360 fokos videóért iratkozz fel a Hírek 360 YouTube-csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook-oldalát!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában