360 FOKOS VIDEÓ

2019.07.18. 09:33

Zenei stíluskavalkád a Bencs Villában

Különleges nyáresti hangulatot varázsolt a nyíregyházi Bencs Villa kertjébe Lakatos István és barátainak kedd esti koncertje. Musical, jazz és a rádióból ismert popslágerek is helyet kaptak a repertoárban.

Lakatos István a Móricz Zsigmond Színház zenekarában játszik. Kisgyermekkora óta körülveszik a hangszerek, megtanult dobon, gitáron és zongorán játszani, valamint az éneklésbe is belekóstolt. A Bencs Villában – zenész barátai közreműködésével – szinte minden oldalát megmutatta a közönségnek.

– Három különböző formációban mutatkoztunk be, mivel arra törekedtünk, hogy a műsor visszaadja koncert mottóját: zene határok nélkül – mondta el Lakatos István. – A musicaltől a jazzig mindenféle stílusirányzatból igyekeztünk ízelítőt adni, így mindenki hallhatta a kedvenc műfajait.

A zenész elárulta: nagy izgalommal és sok-sok próbával készültek a fellépésre. István a dobok mögött és a zongora előtt is megmutatta tudását, valamint Hekman Erzsébettel közösen duetteket is énekelt. A színpadra invitált pár éve ismert zenésztársakat és olyan régi barátokat is, akikkel már 14-15 éves kora együtt muzsikál.

Nézz körbe 360 fokban!

A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera “háta mögött”!

Még több 360 fokos videóért iratkozz fel a Hírek 360 YouTube-csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook-oldalát!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában