sorozat

2019.08.02. 08:52

Aranyélet: a legjobbak között

A magyar sorozat az IMDb-n a hatvankilencedik helyre került.

Az Aranyélet elérte az ötezer szavazatot a legnagyobb online filmes adatbázison, az IMDb-n, így kiérdemelte, hogy az oldal rangsorolja a sorozatok mezőnyében – írja a szinhaz.org.

A harmadik remake sorozat

Az értékelések alapján 8,7 ponton áll, amivel a hatvankilencedik helyre került. Ezen nincs mit szégyenkezni, hiszen olyan kultikus sorozatokat előzött meg, mint Az elnök emberei, a Doktor House, a Deadwood vagy a Better Call Saul, és épp csak egy helyezéssel került a harminc éve futó A Simpson család mögé. A lista élén jelenleg David Attenborough természetfilmes sorozata, a Planet Earth II. áll, és olyanok követik, mint a Csernobil, a Trónok harca, a Breaking Bad vagy a Drót.

Az Aranyélet állandó szereplője a nyíregyházi Thuróczy Szabolcs, valamint Ónodi Eszter, Döbrösi Laura, Anger Zsolt, Olasz Renátó és Végh Zsolt. A könnyű élet (Helppo elämä) című finn sorozat hazai változata a magyar HBO harmadik saját gyártású remake sorozata a Társas játék és a Terápia után.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában