Hatalmas buli volt

2019.11.23. 15:16

Telt ház a Rockwise buliján

Egy gombostűt sem lehetett leejteni a koncerten.

Legendás rockzenékkel szórakoztatta a közönséget a Rockwise

Fotó: Pusztai Sándor

„A rock örök és elpusztíthatatlan” – szól a P. Mobil együttes vezetőjének, Schuster Lórántnak a legendás mondása. Így gondolják a Rockwise együttes tagjai is, akik telt házas koncertet adtak a Városmajori Művelődési Házban szerda este.

A zsúfolásig megtelt teremben többek között Eric Clapton, Jimi Hendrix, a Queen és a Guns N’ Roses hamisítatlan rockballadái is felcsendültek a közönség nagy örömére.

– A legnagyobb rockzenei slágereket játsszuk az ötvenes évektől egészen napjainkig – árulta el Boda Izabella, a banda énekese.

– Szeretnénk kicsit feltüzelni a közönséget és közelebb hozni mindenkihez a rockzenét. Az én személyes kedvencem Elvis Presley Jailhouse Rock című száma, ami ma is hallható lesz.

Az együttes egyébként 2018 tavaszán alakult, a Trambulin utódzenekaraként. Zenei palettájuk közel hatvan évet ölel fel. – A repertoárunk igazából egy kortörténeti bemutató, ahol olyan legendás zenék kaptak helyet, melyek meghatározó mérföldkövei a rock­zene történetének – mondta el a gitáros, Csiky Nándor.

Jövő évi tervek

Az idei nyár is folyamatos zenéléssel telt a zenekar számára, részt vettek egy fesztiválon Vásárosnaményban, de a Zene Sóstón színpadán is egy hatalmas bulit sikerült összehoznia a hat tagból álló csapatnak.

– Jövőre is szeretnénk kihasználni a nyarat és a fesztiválszezont és minél több időt a színpadon tölteni. Reméljük, sokszor találkozhat velünk a közönség Nyíregyházán és környékén – tette hozzá Csiky Nándor.

UL

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában