Nyíregyháza

2020.01.28. 17:26

Megjelent a Mámor tér 3. videoklipje!

Gőzerővel készül a Tortuga zenekar a Dal 2020 hamarosan induló élő adásaira. A nyíregyházi srácok a Mámor tér 3. című számukkal jutottak be a televíziós műsorba. A dalhoz nemrégiben klip is készült.

Forrás: Pusztai Sándor

Fotó:

– Ez egy igazi pörgős imidzsklip, aminek a hangulatával és a sűrű vágásokkal, gyors kameramozgással hangsúlyozzuk a Mámor tér 3. magával ragadó lüktetését. A klip érdekessége, hogy a zenekar dobosa, Dömötör Sanka volt annak megálmodója és a készítője. Horváth Attila kiváló oparatőri és utómunkájával nyerte el végleges formáját – tudtuk meg Kerle Ákostól. A basszusgitáros hozzátette: a videoklipben megjelenik a zenekar ötödik tagja és csendes szerzőtársa, a szlovák gabonapárlat, ami a Tortuga fő támogatója is egyben.

Mint azt korábban megírtuk, a szám, amit a zsűri kiválasztott, szerepel a banda nyáron megjelent Tapsolj és tátogj! című lemezén, amivel országos turnéra indultak a nyíregyházi zenészek. Olyan zenekarok előtt léptek színpadra, mint az Intim Torna Illegál és a Junkies.

A Mámor tér 3. rólunk szól, egy délben elkezdett görbe estéről és az egész rock and roll életérzésről. Nincsenek benne mögöttes gondolatok, azt szeretnénk, hogy aki hallgatja, hagyja maga mögött a gondokat, csapja zaciba az agyát és érezze olyan jól magát, mint mi

– magyarázta a gitáros Hegyi Ábel.

– A refrén bennem azokat a pillanatokat hozza vissza, amikor együtt vagyunk, jó bulit csinálunk, a közönség is veszi a lapot. Utánozhatatlan, euforikus érzés – jegyezte meg Sanka.

Nos, erről most már az országos közönség is hamarosan meggyőződhet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában