Rockwise

2020.01.29. 11:40

Örömzenél a Rockwise

Hangszerrel vagy hangszer nélkül is csatlakozhat a közönség az össznépi muzsikáláshoz.

A Rockwise szívesen zenél együtt a közönséggel

Fotó: Pusztai Sándor

A vizsgák utáni lazulás jegyében jam session várja a hallgatókat a Rockwise zenekarral január 30-án, csütörtökön 18 órától a Nyíregyházi Egyetem B épületének nagyelőadójában. A szervezők egyaránt várják a kevés tapasztalattal és a nagyobb rutinnal rendelkező, zene iránt érdeklődő diákokat is, műfaji megkötés nélkül.

Bárki csatlakozhat

A közönség akár saját hangszerét is magával viheti, de azok is belekóstolhatnak a közös zenélésbe, akik „csak” önmagukat viszik a rendezvényre. A Rockwise az érdeklődők kívánságait is figyelembe veszi: a zenekar közösségi oldalán üzenve előzetesen kérhetőek számok. Főleg ismertebb dalokat várnak, hogy mindenki könnyen csatlakozhasson az örömzenéléshez, illetve szívesen fogadnak kottákat és akkordokat is. Az együttes 2018 tavaszán alakult a Trambulin utódzenekaraként, a jelenlegi felállás több tagcsere után alakult ki. Céljuk, hogy a közönség egy zenei időutazást élhessen át a fellépéseiken, palettájuk közel hatvan évet ölel fel a rock történetéből. Szívesen játsszák többek között Jimi Hendrix, a Guns N’ Roses és a Lynyrd Skynyrd legismertebb slágereit.

– Koncertjeinken a legnagyobb rockzenei slágereket játsszuk az ötvenes évektől egészen napjainkig – árulta el korábban lapunk kérdésére Boda Izabella, a banda mindössze tizennyolc éves énekesnője.

– Szeretjük kicsit feltüzelni a közönséget és közelebb vinni mindenkihez a rockzenét, személyes kedvencem Elvis Presley Jailhouse Rock című száma – tette hozzá.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában