raktárkoncert

2020.10.17. 08:53

Koncert a kanapéról

Végre a Parno Graszt rajongói is bulizhatnak kedvencükkel a kanapéról.

20190717 Debrecen fotó: Kiss Annamarie Hajdú-Bihari Napló A Campus fesztivált rendezte meg a Debreceni Campus Nonprofit Közhasznú Kft. a Nagyerdei Stadionnál. Parno Graszt.

Forrás: MW-archív

A zenekar közösségi oldalán közölte a jó hírt: mostantól a Parno Graszt fellépését is láthatja a közönség az ingyenesen elérhető Raktárkoncert sorozat kínálatában. Az autentikus roma zene egyik legnépszerűbb hazai képviselői tizenhat dalt adnak elő az online nézhető fellépésen, melyek között saját szerzeményeik mellett egy Quimby-feldolgozás és a Bohemian Betyars formációval közösen kiadott, Ha menni akarok című slágerük is hallható.

Fellépésre készülnek

A Raktárkoncert a koronavírus-járvány miatt nehéz helyzetbe került hazai zenészek támogatására indult, és közel kétszáz műsort rögzítettek. A repertoárban számos megyei előadó műsorát is megtalálhatjuk, többek között a ByeAlex és a Slepp, valamint az Alvin és a Mókusok is csatlakozott a sorozathoz.

Aki nem csak az otthona melegéből szeretné élvezni a Parno Graszt koncertjét, a jövő héten megteheti: az együttes október 23-án 21 órától a Művészetek Palotája hangversenytermében lép színpadra a Ritmo feat. WOMEX rendezvénysorozat keretében egy különleges összeállítással.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában