Dolhai Attila

2021.03.09. 10:06

Videó: Nőnapi meglepetés

Dolhai Attila egy dallal köszöntötte fel kolléganőit.

KM

Dolhai Attila virtuálisan készült a nőnapra

Forrás: Kisalföld-Archív

Fotó: H. BARANYAI EDINA

Különleges nőnapi meglepetéssel készült Dolhai Attila: a Nine/Kilenc című előadásból adott elő egy részletet YouTube-csatornáján, énekét Tassonyi Zsolt karmester kísérte zongorán. A videóban a Budapesti Operettszínház művésznőiről láthatnak felvételeket az érdeklődők – a kisvárdai színész ezzel szeretné megköszönni nekik a közös munkát.

Díjnyertes musical

A dalválasztás nem volt véletlen, hiszen a teátrum a Nine bemutatójával várja a nézőket, amint a járványhelyzet enyhül annyira, hogy újra biztonságosan kinyithassanak a színházak kapui. Az előadást hármas szereposztással viszik színpadra, Dolhai Attilát Guido Contini filmrendező szerepében láthatja majd a közönség.

A Nine című musicalt Federico Fellini Oscar-díjas 8 és fél című filmjéből adaptálta színpadra Mario Fratti, Arthur Kopit és Maury Yeston – majd amikor a musical megérkezett a New York-i Broadwayre, a közönség és a kritikusok tetszését is elnyerte, és tizenkét Tony-díjjal jutalmazták.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában