Nyíregyháza

2021.05.06. 17:32

Hamarosan láthatjuk

Thuróczy Szabolcs új filmje már május végén a mozikba kerül.

KM

Ötvös András, Thuróczy Szabolcs és Gombó Viola Lotti a film plakátján | Fotó: Vertigo Media

Az újranyíló hazai mozik egyik első magyar premierfilmje lesz a Becsúszó szerelem, amelyet országszerte május 27-től vetítenek – írja az Origo. A film főszereplői Ötvös András, Gombó Viola Lotti és a nyíregyházi születésű Thuróczy Szabolcs.

Ötvös András, Thuróczy Szabolcs és Gombó Viola Lotti a film plakátján | Fotó: Vertigo Media

– Azért időzítettük már májusra a Becsúszó szerelem bemutatóját, hogy egy valóban felhőtlen szórakozást ígérő hazai alkotással csábítsuk be a nézőket a moziba, hogy lassan magunk mögött hagyva a pandémia okozta nehézségeket, új filmmel lehessen ismét élvezni a nagyvászon adta élményeket – mondta Nagy Viktor Oszkár, a film rendezője.

Elhalasztott bemutató

Az alkotást eredetileg már tavaly novemberben láthatta volna a közönség, azonban a koronavírus-járvány miatt el kellett halasztani a bemutatót. A történet egy elszánt focidrukkerről, Gyuláról szól, aki feleségével, Mariann-nal régóta szeretne már gyereket, ezért az asszony megegyezik egy fiatal roma lánnyal, Lüszivel, hogy adja nekik születendő gyermekét – ebből pedig számos bonyodalom adódik. A filmben Thuróczy Szabolcs az egyik fanatikus szurkolót alakítja.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában