Kisvárda

2021.06.17. 15:24

Különleges élményt érhet egy jó felvétel

A szerencsés színházrajongók Dolhai Attilával is találkozhatnak.

KM

Dolhai Attila újabb musicalben kapott főszerepet | Fotó: KM-archív

Fotó: PUSZTAI.Skapilali

Nem mindennapi játékra invitál közösségi oldalán a Budapesti Operettszínház: egy közönségtalálkozóra nyerhetnek meghívást, akik hozzászólásban megosztják saját, a teátrumban vagy annak művészeivel készített felvételeiket.

Hármas szereposztás

Az első kétszáz beküldő egy kétszemélyes meghívást a kap a Nine című musical szeptember 10-én 15 órától tartott sajtótájékoztatójára és közönségtalálkozójára. Az eseményen részletek hangzanak el az előadásból, valamint a résztvevőket egy kötetlen beszélgetés is várja a színház művészeivel. A beküldött fotókat az interaktív nézőtéri információs rendszereken is bemutatják.

Dolhai Attila újabb musicalben kapott főszerepet | Fotó: KM-archív

A Nine Federico Fellini Oscar-díjas 8 és ½ című remekművének színpadi változata, amelyet a '80-as évek óta játszanak sikerrel világszerte. Az operettszínház szeptemberben hármas szereposztással mutatja be a darabot: a főszereplő Guido Contini filmrendezőt a kisvárdai születésű Dolhai Attila, valamint Homonnay Zsolt és Szomor György alakítja majd.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában