Rapid Randi a Jóistennel

2021.10.29. 17:00

Mesélt a hit és a szeretet erejéről (videó)

Dolhai Attila több ismert személyiség mellett csatlakozott egy civil kezdeményezéshez.

KM

Dolhai Attila

Forrás: MW-Archív

A lelki támogatás fontosságáról osztotta meg gondolatait a Jászai Mari-díjas színész és musicalénekes, Dolhai Attila. A kisvárdai születésű előadóművész a „Rapid Randi a Jóistennel” nevű YouTube-csatornán mesélt, egy mindössze 40 másodperces videóban.

Dolhai Attila
Fotó: MW-Archív

Hírnök is volt

– A pályám során nagyon sokszor találkozom olyan csodálatos emberekkel, akik azért fordulnak hozzám, mert egy beteg családtagjuknak valamilyen anyagi, de többnyire lelki támogatásra van szüksége. Ilyenkor mindig szembesülök azzal a hittel, szeretettel és erővel, amivel támogatják a saját beteg hozzátartozójukat, és azzal, hogy mennyire hisznek a gyógyulásban. Ezt az erőt, hitet és szeretetet példamutatónak tartom – mondta el a színész a videóban.

A Rapid Randi a Jóistennel egy egyházakhoz nem kapcsolódó civil kezdeményezés, amelynek célja, hogy felhívja a figyelmet a Biblia gondolatainak erejére, és azokat néhány pillanatra belecsempéssze a hétköznapokba. A YouTube-csatornán többek között még olyan ismert emberek szólalnak meg, mint Kovács András Péter humorista, Janicsák Veca énekesnő, Kautzky Armand színművész és Kökény Attila énekes.

Dolhai Attila korábban már többször is mesélt arról, hogy milyen sokat jelent számára a hit, és egyik hírnöke is volt az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában