Parno Graszt

2021.11.08. 15:24

Fesztivál a neten

A Parno Graszt néhány videó erejéig visszahozza a nyarat.

KM

A Parno Graszt és a Bohemian Betyars évek óta dolgozik együtt

Forrás: A zenekar archívuma

Fotó: Botond Istvandi

Bár már véget ért a fesztiválszezon, ez nem jelenti azt, hogy le kell mondanunk a táncra csábító koncertekről és a nyári bulik hangulatáról – a Parno Graszt rajongóinak legalábbis biztosan nem kell nélkülözniük mindezt. A zenekar az internet segítségével idézi vissza az utóbbi hónapok emlékezetes pillanatait.

Öt perc nyár

Az autentikus roma zene egyik legnépszerűbb hazai képviselői a YouTube-csatornájukon osztanak meg részleteket a nyári fellépéseikről. Az együttes legutóbb egy olyan estéből adott ízelítőt, melyen egy másik formációval együtt állt színpadra. A Parno Graszt rendszeresen zenél együtt a Bohemian Betyars tagjaival, közös dalaik is vannak, augusztusban a Fishing on Orfű fesztiválon koncerteztek együtt – a közönség most ezt élheti újra néhány perc erejéig. A csatornán több másik koncertből is osztottak meg egy-egy ízelítőt, így az internetezők többek között azt is megnézhetik, hogy milyen volt a Parno Graszt műsora a Kobuciban, a Budapest Parkban vagy a Méra World Music Festivalon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában