Nyíregyháza

2022.03.21. 16:18

Újra együtt a két nyíregyházi sztár

Muri Enikő fürdik a romantikában...

KM

Fotó: life.hu

Fotó: Hámori Zsófia

A Rómeó és Júlia világhírű musicalváltozata még egyszer, utoljára visszatér a színpadra: Gérard Presgurvic feldolgozását április 14-én, a Papp László Budapest Sportaréna színpadán láthatja majd a közönség. Az est különlegessége, hogy Damien Sargue és Cécilia Cara – akik az eredeti, Párizsban bemutatott darabban a címszereplő szerelmespárt játszották – egy-egy dalt és egy közös duettet is elénekel majd. Magában az előadásban pedig két nyíregyházi művész is szerepel. 

 

A zenére koncentrál 

 

Mészáros Árpád Zsolt 2005-ben Benvolio szerepében mutatkozott be a közönség előtt, majd a musical 15 éves jubileumi előadásán Lőrinc barátként tért vissza a legendás színdarabba. Az áprilisi produkciót az utóbbi szereposztása nyomán állítják színpadra, így újra a szerelmeseket összeadó szerzetest alakítja. 


Muri Enikő szintén a 2019-es előadáshoz hasonlóan szerepel: ezúttal is Capuletnét, Júlia anyját alakítja majd. A rajongói minden bizonnyal örülnek annak, hogy Enikő újra játszik, hiszen a közelmúltban közösségi oldalán egy élő videóban arról mesélt, hogy mostanában nem készül színházi szerepre, mert szinte minden idejét lefoglalja zenekara, a Sugarloaf. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában