Kisvárda

2022.06.15. 12:14

Tudja, jó úton halad

Dolhai Attila nem enged a minőségből, amit eddig nyújtott.

KM

Miklósa Erikával közösen eljutottak a Csináljuk a fesztivált! döntőjéig

Forrás: Móricz István

Dolhai Attila volt a vendége nemrégiben a Duna televízió Család-barát magazinjának. A kisvárdai művész a Csináljuk a fesztivált! című műsorról is beszélt, ahol partnerével a döntőig jutottak. 


– Nagyon szeretek Miklósa Erikával dolgozni, egy rendkívüli tehetség. Amikor megtudtuk, hogy a Meseautót fogjuk énekelni, őszintén szólva én nem fűztem hozzá túlzottan nagy reményeket. Aztán megdöbbenve láttuk az első adások után, hogy óriási sikere van – árulta el a Jászai Mari-díjas színész, énekes, s hozzátette: nyilván a csodás díszletek és ruhák is hozzájárultak a dal népszerűségéhez. 
 

Érdemes művész 


Dolhai Attila néhány személyes fotót is mutatott a műsorban. A képek – melyek egyikén feleségével, Viktóriával, a másikon Kiss-B. Atillával, a Budapesti Operettszínház főigazgatójával látható – március 11-én készültek, ekkor vehette át az Érdemes Művész kitüntetést. 


– Bár a színházban nem a díjakért dolgozunk, amikor megajándékoztak ezzel a hatalmas elismeréssel, egyrészt meghatódtam, másrészt elbizonytalanodtam, hogy valóban nekem kellett-e megkapnom. Mindenesetre a kollégák, akik gratuláltak, azt mondták, hogy nyugodjak meg, jó helyre került – tette hozzá nevetve, s megjegyezte: ez egy megerősítés is, hogy jó úton halad, és nem engedhet abból a minőségből, amit eddig nyújtott a színpadon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában