Pályázat

2023.03.04. 12:30

Siker az ÖregSZEM fotópályázaton

Részt vettem a Nyugdíjasok Országos Szövetségének 2022-ben meghirdetett ÖregSZEM című fotópályázatán, melynek III. kategóriájában (8 pályamű érkezett a nyugdíjas korosztálytól) nyíregyháziként a dobogó harmadik fokára sikerült felállni.

Fotó: Lőkösné Horváth Kati

 A díjnyertes a „Cigány táncosok a kulturális seregszemlén” című beküldött munkám volt. A szervezők a pályázattal kapcsolatban elmondták: „Összességében megállapíthatjuk, hogy a mostani pályázatunk is – végeredményben – eredményes volt. Ez annak köszönhető, hogy e-mailben tartottuk a kapcsolatot a jelentkezőkkel. Több mostani díjnyertesünk már korábban is ott szerepelt a sikeres pályázók között. Természetesen, nagyon örülünk az új pályázóknak is! Szeretnénk ebben az évben is megszervezni az ünnepélyes díjátadást és a díjnyertes képek nyilvános bemutatását. Tervezzük továbbá azt is, hogy meghirdetjük az ÖregSZEM 2023 pályázatot. Kiterjesztve a felhívást minél szélesebb körben, annak érdekében, hogy további idős fotóbarátokat vonjunk be e tevékenységbe.”

Lőkösné Horváth Kati, Nyíregyháza


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában