Nyíregyháza

2023.05.06. 17:49

Ki lesz a Tortuga énekese?!

Ki lesz a Tortuga énekese?

Forrás: Csataryphoto

Mióta a nyíregyházi tornacipős rockerek bejelentették, hogy Tomku Milán elhagyja a zenekart, egyfolytában azon kattognak a rajongók, hogy ki lép az énekes helyébe. Többféle hír felröppent, egymást érik a találgatások, talán ezért döntött úgy a zenekar, hogy kiteríti a lapjait. Persze ebben is van némi csavar...

„Régóta bombáztok minket a kérdéssel, hogy hogyan folytatja tovább a Tortuga. A kérdésre a válasz nagyon tömör, rövid és egyszerű:  együtt. Az elmúlt időszakban a zenekar körüli csend nem volt indokolatlan, ugyanis sok mindent kipróbáltunk, rengeteget agyaltunk, de rájöttünk, hogy olyan erős a hármunk közötti kohézió, hogy ezt így hárman kell folytatnunk tovább” – tették közzé közösségi oldalukon szombaton a srácok, akik azonban egyelőre nem árulták el, hármójuk közül kinek lesz a koncerteken a leghangosabb a mikrofonja. 

„Az új lemez készül, és örömmel jelentjük, hogy idén nyáron biztosan nem maradtok Tortuga-koncertek nélkül. Dátumok hamarosan, addig is jöhetnek a tippek” – dobták fel a labdát a Petőfi Zenei Díjas banda. 
KM

Címkék#tortuga

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában