Megyei válogatott

2019.11.22. 09:46

Még foghíjas a megyei válogatott

Lukács Tibor együttese a Kemecsével játszott mérkőzést.

Csáki József

Fotó: Pusztai Sándor

A jövő hétvégén rendezendő amatőrválogatottak Kelet-Magyarországi Regionális Tornájára hangoló Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei alakulat szerda este lejátszotta az első felkészülési mérkőzését – Lukács Tibor csapata a megyei I. osztályú Kemecsével csapott össze a nyíregyházi Filo-pályán. Noha a szakmai stáb szándékosan az őszi szezon befejezése után kezdte meg a felkészülést, két elhalasztott találkozó miatt így sem tudott teljes kerettel kiállni az együttes, többen hiányoztak apróbb sérülések miatt.

Voltak biztató elemek

Történt egy változás is a keretben: családi elfoglaltság miatt Hajzer László helyett a Mándok játékosa, Pallai Gergő került be a csapatba.

– Az összeszokottság hiánya még érezhető volt – osztotta meg az első mérkőzésen szerzett tapasztalatait Lukács Tibor, a megyei válogatott edzője. – Biztató, hogy sok helyzetet alakítottunk ki, és kettő nulla után is nagy lehetőségeink voltak, viszont a végén kétszer is hibáztunk hátul. Azt gondolom, ha kiegészül a keret, akkor nem lesz probléma.

A tornán kétszer harminc perces meccseket rendeznek (a mieink Borsod, Hajdú-Bihar, Heves és Nógrád megyeiekkel mérik össze tudásukat), a válogatott erre készülve szerdán is így játszott, jövő hét kedden pedig háromszor fél órás meccsen találkozik az NB III.-as Sényő-Carnifex FC-vel.

Csáki József
Fotó: Pusztai Sándor

Labdarúgás: felkészülési mérkőzés

Megyei válogatott–Kemecse 2–2 (2–0)

Megyei válogatott: Dukát (Tóth N.) – Csáki J., Pócsi, Fejes, Hudák, Gergely, Kovács G., Mezei, Schmidt, Gömze, Somogyi M. (Lyáh). Vezetőedző: Lukács Tibor. Gól: Mezei (11-esből), Gömze, illetve Madzin 2.

MK

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában