Kisvárda Master Good

2020.05.28. 09:39

Dombó szerint jól felkészültek a folytatásra

Szombaton újra tétmérkőzést játszhatnak a kisvárdai labdarúgók.

Dombó Dávid (középen) szombaton újra pályán lehet a társakkal

Fotó: kisvardafc.hu

Nem kell már sokat várnia a Kisvárda Master Good labdarúgóinak, szombaton újra tétmérkőzésen mutathatják meg magukat. Mint ismert, az NB I.-es csapatok március 14-én vonultak kényszerpihenőre, múlt szombaton és ezen a szerdán már rendeztek egy-egy meccset, de a szabolcsiaknak a hétvégi, Újpest elleni összecsapásuk lesz a visszatérő találkozójuk.

Szörnyű volt az elmúlt időszakban, hogy nem voltak meccsek és sokáig az is kérdéses volt, hogy egyáltalán lejátszhatjuk-e bajnokságot

– összegzett Dombó Dávid, aki télen érkezett Kisvárdára, s csapata azóta rendezett mind a kilenc meccsét végigjátszotta.

– Sokáig nem tudtuk, mire készüljünk, onnantól már picit könnyebb volt a helyzet, amikor végül úgy döntöttek, hogy befejezzük a bajnokságot. Mindenki megérezte a kihagyást, megviselt minket, hogy nem tudtunk focizni.

Végre eljött ez a hét is, amit nagyon vártam már, újra igazi célokért lehet játszani. Nem lesznek szurkolók, aminek nyilván nem örülünk, de ha csak így tudjuk lejátszani a hátralévő nyolc mérkőzést, akkor nincs mit tenni.

A kapus azt mondja, nekik valamivel könnyebb volt felvenni a ritmust, mint a mezőnyjátékosoknak, mert kis csoportokban hamarabb el tudták kezdeni a speciális munkát – persze nekik is újra kellett ismerkedniük a labdával. A felkészülés végére úgy néz ki, az egész csapat formába lendült, legalábbis a DVTK elleni kétmérkőzéses főpróba (1–0-s és 3–0-s győzelem) erről árulkodik.

A játékunkat nézve visszataláltunk, persze mint mindig, most is lehet még fejlődni, de ahhoz képest hogy két hónapot kihagytunk, rendben volt a csapat.

– Azt hozzá kell tenni, hogy nekünk is és Diósgyőrnek is felkészülési meccs volt, tehát messzemenő következtetést nem szabad levonni. Győztünk ezen a két találkozón, de mostantól jönnek azok a mérkőzések, amiket igazán meg akarunk nyerni. Nagyon kíváncsi vagyok, én úgy érzem, hogy jól felkészültünk a hátralévő mérkőzésekre – zárta szavait Dombó Dávid.

MK

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában