Magyar Kupa

2020.10.15. 10:32

Csütörtöki tévémeccsen kupázik a Szpari

A Tarpa és a Kisvárda Master Good szerdán fog játszani.

Fejes Jánosék (j) a Komárom után a borsodiakat is búcsúztatnák

Fotó: Mán László

Könnyen teljesülhet Sztyopa óhaja. Ifjabb Sándor István, a Tarpa játékosa a Komárom elleni kupasiker után azt nyilatkozta, hogy szeretne csapatával bejutni az Amatőr Kupa döntőjébe. A Magyar Kupa szombati sorsolásán kiderült, hogy az Amatőr Kupához lehet, hogy egyetlen győzelem elegendő. Mégpedig a szintén megyei I. osztályban szereplő Felsőzsolca legyőzése október 28-án.

Ehhez az szükséges, hogy a riválisok közül nyolcan alulmaradjanak a magasabb osztályú ellenféllel szemben. Két megye egyes, a Kaba (Hajdú) és a Dunavarsány (Pest) pedig egymás ellen játszik, ott tehát szintén biztos a negyedik vonalbeli csapat továbbjutása.

Novemberre is marad mérkőzés

Kedden véglegesítették a legjobb 32 közé jutás pontos időrendjét. Végül négy játéknap lesz, mert egy meccset október 21-én játszanak, a zömét október 28-án, kettőt október 29-én, a Fradi bicskei vendégjátékát pedig novemberben.

Szóval a tarpaiak október 28-án, szerdán 12.30-kor kezdenek a vendég borsodiak ellen. Szintén szerdán vendégeskedik az NB III.-as Kecskemétnél a Kisvárda Master Good együttese. Az élvonalbeli csapatnál természetesen a továbbjutás a cél.

A fordulóból öt meccset közvetít a tévé, ebből az egyik a Szparié lesz. Emiatt a nyíregyháziak október 29-én, csütörtökön fogadják az NB I.-es Paksot. A közvetítés miatt szurkolóbarátnak aligha nevezhető hétköznapi időpontban, 13.30-kor kezdődik a találkozó.

ML

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában