Hübner Nyíregyháza BS

2020.11.10. 09:00

Nem jöhet újabb meglepetés

A Cápák keddi ellenfele októberben jól tartotta magát Nyíregyházán.

Emmanuel Ubilla (0) volt az októberi meccs legeredményesebb játékosa

Fotó: Dodó Ferenc

A Hübner Nyíregyháza BS számára ismerős ellenfél következik a férfi NB I./B-ben. A Cápák kedden 17 órától a bajnokságban 3–3-mal álló MEAFC-Miskolcot fogadják, s mint ismert, a két csapat október 21-én a Hepp-kupában is összecsapott egymással. Akkor igencsak döcögött a nyíregyháziak szekere, ám a negyedik negyedet 23–9-re megnyerve 70–59-re behúzták a meccset.

– A mi csapatunk akkor még nem volt teljes, ez látszódott is, illetve a Miskolc meglepett minket egy agresszív védekezéssel – vezette fel a találkozót Siska János, a Blue Sharks vezetőedzője. – A második félidőre megtaláltuk ennek az ellenszerét. Kielemeztük a mérkőzést, máshogyan készülünk most a MEAFC-ra, és azt várom, hogy meggyőző játékkal lépünk tovább ezen a mérkőzésen. Az viszont valószínű, hogy a vendégek lelkes játékkal állnak elő, egymás után két győzelmet arattak, nincs rajtuk teher.

Már kedden zárt kapuk mögött

Ha az Országgyűlés kedden megadja a kormánynak a rendkívüli felhatalmazást, és a képviselők megszavazzák az előterjesztést, akkor szerdától harminc napig (egyelőre) zárt kapusak lesznek a sportrendezvények. A Nyíregyházi Élsport Kft. már a keddi döntést sem várta meg, a vezetőség úgy ítélte meg, hogy a fertőzésveszély minimalizálása miatt a Miskolc elleni találkozó sem nyilvános a közönség számára. A klub a Facebook-oldalán élőben közvetíti az összecsapást.

MK

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában