NB III.

2021.02.23. 09:50

A Sényő és a Kisvárda is sikeres főpróbán van túl

Mindkét csapat idegenben győzött az utolsó felkészülési meccsén.

Szőr Leventéék Füzesgyarmaton nyertek

Fotó: kisvardafc-archív

Hosszú felkészülés utolsó hetébe ért megyénk két harmadosztályú csapata, a Sényő-Carnifex FC és a Kisvárda II. Múlt hétvégén mindkét együttes lejátszotta a bajnoki folytatás előtti utolsó mérkőzését. A várdaiak a Keleti-csoport ötödik helyén telelő Füzesgyarmat vendégeként győztek 3–0-ra, míg a Fiumei Viktor, Imrő László edzette gárda a tizenkettedik helyen álló DVSC II. vendégeként győzött 3–1-re.

A Kisvárda vasárnap Jászberényben játssza az idei első bajnoki mérkőzését, míg a Sényő a Mezőkövesd II.-höz utazik az NB III. 22. fordulójában.

KM


Labdarúgás

Felkészülési mérkőzések

Füzesgyarmat–Kisvárda II. 0–3 (0–1)

Kisvárda II.: Odincov – Kramar (Czene), Vass, Kravcsenko, Luscsik (Sikorszki) – Szőr, Avetiszjan – Szentes (Czérna), Mihalik (Gyüre), Atamasz – Himics (Riznicsenko). Edző: Kocsis János.

Gól: Himics 2, Gyüre.

DVSC II.–Sényő-Carnifex FC 1–3 (0–1)

Sényő: Gagyi – Hadházi (Magyar), Bodó, Farkas, Boros, Klepács, Fabu (Fenyőfalvi), Lizák (Schmidt), Jócsák (Molnár), Orosz, Kapacina K. (Barta). Edző: Fiumei Viktor, Imrő László. Gól: Orosz, Schmidt, Barta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában