Amatőr Kupa

2021.05.07. 09:28

Ezt nem lehetett megúszni

A Tarpa játékával nem volt gond, a befejezéssel annál inkább.

MK

A Dunavarsány eredményesen őrizte előnyét

Fotó: Bodnárné Varga Éva

A Tarpa nagy reményekkel utazott Budapestre a Dunavarsány elleni Amatőr Kupára, de a mérkőzés nagyon rosszul kezdődött, a Pest megyeiek már a nyolcadik percben előnybe kerültek. Ez nem törte meg Vajda Artúrék lendületét, számolatlanul alakították ki a helyzeteket.

– Váratlanul ért minket az első gól, ami teljesen megváltoztatta a meccs menetét – értékelt Ivanicja Mihály, a Tarpa vezetőedzője. – A játékunkon ugyanakkor nem kellett változtatnunk, azzal nem volt probléma, hátrányban is rengeteg helyzetet alakítottunk ki, de hiába.

A játék képe nem változott, ám megyénk bajnoka csak kétgólos hátrányban talált be, így 2–1-re kikapott.

A foci örök igazsága

– A szünetben sem láttuk tragikusnak a helyzetet, a mérkőzés képe azt mutatta, hogy kiegyenlíthetünk és fordíthatunk is. A második félidőben is rengeteg helyzetet alakítottunk ki, de a befejezéssel továbbra is baj volt, ahelyett, hogy mi szereztünk volna gólt, egy kontrából ismét betalált az ellenfél. Az utolsó percekig voltak lehetőségeink, lőttünk kapura, üres kapuba nem tudtunk betalálni. Ez nem a mi napunk volt. Örök igazsága a focinak, hogy gólra játsszák, és nem lehet büntetlenül megúszni a sok kihagyott helyzetet – tette hozzá a tréner.

MK

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában