Kisvárda Master Good

2021.06.17. 10:13

Lucas már egyedül elkezdte a felkészülést

KM

Nagy Jáccó István irányításával edzett Lucas

Fotó: Ombodi Tamás

Sorra indul a felkészülés az élvonalbeli és az NB II.-es focicsapatoknál. A Kisvárda Master Good együttesénél szerdán találkozott a játékosokkal Joao Janeiro, az új vezetőedző. Csütörtökön és pénteken orvosi vizsgálatokkal és tréningekkel indul a munka. A csapatkapitány Lucas viszont már kedden elkezdte, igaz, neki sajnos hónapokat kellett kihagynia sérülés miatt.

– Az elmúlt években az volt jellemző, hogy végigjátszottam a bajnokságot, és annak végeztével nagyon vágytam a pihenésre. Legutóbb azonban sérüléssel fejeztem be az idényt, az utóbbi két és fél hónapban nem is játszhattam. A nyári szünetben is a rehabilitációmat végeztem, amit gyakorlatilag most folytatok. Szeretném minél jobb állapotban megkezdeni a felkészülést, amelynek minden bizonnyal lesz olyan része, amit már együtt végezhetek a csapattal, máskor pedig még külön kell dolgoznom. Mindenesetre a keddi, Nagy Jáccó István rehabilitációs edzőnk vezette gyakorlás nagyon jólesett, várom a folytatást – nyilatkozta a népszerű Lucas a klub honlapján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában