Szpari

2021.10.19. 09:36

Az első félidő alapján ajándék volt az egy pont

A szünet után már jól játszott a Szpari, ám ez csak a döntetlenre volt elég.

ML

A diósgyőri vereség óta nem sikerült győznie a Szparinak. A nyíregyházi piros-kékek előbb ikszeltek a vendég csákváriakkal, majd kikaptak a Vasas vendégeként. Utána itthon egy újabb döntetlen következett a Siófok ellen, és jött a vasárnapi kecskeméti fellépés.

Az akkor a tabella második helyén álló újonc az első fél­idő hajrájában már szinte elkönyvelhette a gólt, ám a jogos tizenegyest Fejér Csongor bravúrral hárította. A második félidőben mindkét oldalon adódtak lehetőségek, ám a hálók nem rezdültek meg. Így újra egy pontot könyvelhettek el a mieink.

Veszélytelen támadójáték

– Az első félidőben nagyon gyengén játszottunk – kezdte kritikusan visszapillantását a meccsre Szergej Pacaj, a Nyíregyháza Spartacus vezetőedzője. A kecskemétiek a játék minden elemében jobbak voltak, számtalan helyzetet kialakítottak, szerencsére a gólig nem jutottak el. A mi támadójátékunk sajnos veszélytelen volt. A szünet után fordult a kocka, jobban játszottunk a hazaiaknál, és az utolsó húsz percben már voltak gólszerzési lehetőségeink is. Papucsek Barnának és Gresó Mátyásnak is volt nagy helyzete, sajnos nem sikerült a kapuba találniuk. Végül az egy pont az első félidőbeli játékunk alapján ajándék.

– Ami a tizenegyest illeti, az jogos volt, nem is reklamáltunk. Szerencsére Csongor jól védett, a büntető hárítása mellett is voltak remek védései – így Szergej Pacaj.

Ami a következő fordulót illeti, vasárnap a Szolnoki MÁV Előre látogat majd Balmazújvárosba, a Nyíregyháza Spartacus hazai meccseinek helyszínére.

Ezek is érdekelhetik