NB III.

2021.10.16. 17:01

Győzelem hét gólos meccsen

Az első félidő után úgy nézett ki, hogy a Kisvárda második csapata simán behúzza a három pontot a harmadik vonal Keleti-csoportjának szombati meccsén. Nem így történt, végül izgalma hajárban született ,meg a győzelem piros lapokkal és tizenegyessel.

NB III. Keleti csoport, 12. forduló

Kisvárda Master Good II-Tiszaújváros 4-3 (3-0)

Kisvárda II: Németh – Czene, Králik, Rubus (Vass O., a szünetben), Sikorszki – Melnik (Kirjuhin, 90.), Szőr – Szentes D. (Bokor., 62.), Avetiszjan, Honcsar – Gosztonyi (Sztaroszta, a szünetben, Simon M., 85.). Edző: Kocsis János

Tiszaújváros: Herceg – Bocsi (Molnár, 22.), Gelsi, Mahalek (Lehóczki, 57.), Lőrincz – Vitelki (Bussy, a szünetben), Vasziljevics – Bartusz, Tóth S. (Pap Zs., a szünetben), Géringer (Gottfried, a szünetben) – Nagy D. Edző: Vitelki Zoltán.

Gól: Melnik (14., 11-esből 84.), Gosztonyi (30.), Szentes (40)., illetve Bartusz (57.), Nagy D. (62. Bussy (94.). Kiállítva: Honcsar (46.), illetve Lőrincz (81.)

Kocsis János: – Ha valaki szokatlan és rendkívüli meccset akar látni, annak a jelek szerint Kisvárda–Tiszaújvárost kell nézni. Nagy hiba volt, hogy három nulla után nem zártuk le a negyedik góllal a meccset, hanem emberhátrányba kerültünk, de összességében büszkék lehetünk rá, hogy ilyen játékosaink vannak, mint ahogy a győzelemre is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában