NB III.

2021.10.31. 13:55

Három pont Békéscsabáról

Vasárnap délelőtt a Békéscsaba második csapatának vendége volt a Kisvárda Master Good II.

20211031 Békéscsaba Békéscsaba 1912 Előre II – Kisvárda Master Good FC II fotó Bencsik Ádám Békés Megyei Hírlap

Forrás: Bencsik Ádám/Békés Megyei Hírlap

Fotó: Bencsik_Adam

Alig telte el egy jó negyedóra, Czérna Erik duplájával már megnyugtató előnyben voltak a várdaiak. Ezt követően többször is nagyobb lehetett volna a különbség a mieink javára, ám elpuskázták a élehetőségeket, Gosztonyi például büntetőt hibázott az első félidő hajrájában. A hazaiak ugyan szépíteni tudtak, ám a legfontosabb, hogy a három pont a szabolcsiaké.

Labdarúgás: NB III, Keleti csoport, 15. forduló

Békéscsaba II-Kisvárda II 1-2 (0-2)

Utánpótlás Központ, 100 néző, v.: Doba.

Békéscsaba II: Laky – Zelik, Czvalinga, Szabó Cs., Bónus, Bukor (Marik), Tóth (Mágocsi), Balog, Oláh, Varga, Szabó Zs. Edző: Brlázs István.

Kisvárda Master Good II: Németh – Czene, Králik, Vass, Sikorszki – Avetiszjan, Szőr – Szentes (Simon), Honcsar (Sztaroszta), Czérna (Adu, 87.) – Gosztonyi (Bokor). Edző: Kocsis János.

Gól: Oláh (75.), illetve Czérna (2., 16.).

Kocsis János: – A mérkőzés elején sikerült kétgólos előnyt szereznünk, ez egy picit talán túlzottan is megnyugtatta a csapatot. De azzal együtt a mérkőzés folyása nem indokolta azt ami a végén történt. Megvolt a lehetőségünk, hogy megszerezzük a harmadik gólt, nem tettük, ez törvényszerű a futballban, hogy megbosszulja magát a kimaradt lehetőség, és hát sikerült is összehoznunk az ellenfélnek a szépítést. Az utolsó tíz perc nem volt könnyű, de összességében megérdemelten visszük haza a három pontot.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában