Megyei II.

2022.03.11. 10:07

A Pátroha „sebzett vadként” érkezik Jékére - Tippeltek a szakvezetők

Labdarúgás: megyei II. osztály, 15. forduló.

Fotó: KM-archív/Dodó Ferenc

Pannónia Zrt. csoport 

 

Tippel: Magyar Gergely, a Tiszalök edzője.

 

Tiszavasvári (3.)–Baktalórántháza (5.): – A Vasvárit jobb csapatnak tartom, otthon tartja mindhárom pontot.

Biri (8.)–Rakamaz (7.): – A Biri otthon igazán veszélyes, szerintem hazai győzelem születik, bár nehéz lesz a kicserélődött Rakamaz ellen.

Geszteréd (11.)–Kállósemjén (1.): – Ha Sziszi barátomék meg tudják szorítani a bajnokesélyest, már az is nagy szám lesz, de a tippem kettes.

Nagykálló (10.)–Nyírlugos (12.): – Ha a Kálló összeszedi magát és azt játssza, amit tud, akkor megnyerheti ezt a mérkőzést.

Ófehértó (13.)–Apagy (4.): – Érzésem szerint az Apagy rutinosabb futballistákból áll, vendégsiker születik.

Nyíribrony (14.)–Kótaj (2.): – A Kótaj begyűjti a három pontot, de a hazaiak nem fogják ezt könnyen adni.

Kálmánháza (6.)–Tiszalök (9.): – Úgy néz ki, a hétvégére kiegyenesedünk, pontokért utazunk vasárnap.

 

Gémtech csoport 

 

Tippel: Berettyán Gábor, a Nyírvasvári edzője.

 

Sonkád (11.)–Szatmárcseke (10.): – A múlt heti pontszerzése után szerintem megszerzi első tavaszi győzelmét a „kis” Sonkád.

Nábrád (14.)–Ópályi (13.): – Mindkét csapat sokgólos meccsel nyitotta a szezont, most kiélezett találkozón döntetlen körüli eredményt várok.

Nyírcsaholy (5.)–Tisztaberek (12.): – A Nyírcsaholy a nyitófordulóban bizonyította, hogy komolyan kell számolni vele tavasszal. Magabiztos hazai győzelemre tippelek.

Nagydobos (8.)–Vámosoroszi (1.): – Az Oroszinak céljai megvalósítása érdekében győznie kellene, de ez nagyon nehéz lesz Nagydoboson. Bármilyen kimenetelt el tudok képzelni.

Nyírbéltek (3.)–Encsencs (6.): – Nyírbéltek ezen a tavaszon minden mérkőzésén a győzelem esélyével fog pályára lépni. Most sem fog hibázni.

Milota (9.)–Csengersima (2.): – A Milota várhatóan sok pontot fog szerezni a sorozatban játszandó hazai meccsein, de ez a hétvége valószínűleg kivétel lesz. Vendég­győzelmet várok.

Nyírvasvári (4.)–Kocsord (7.): – Még élénken él bennünk az ősszel Kocsordon lejátszott mérkőzés emléke, ahol kritikán aluli teljesítményt nyújtottunk. Most itt a lehetőség a javításra. Csak a győzelemmel lennék maradéktalanul elégedett.

 

Nyírerdő csoport 

 

Tippel: Szabó István, a Tuzsér edzője.

 

Újdombrád (5.)–Záhony (1.): – Nehéz mérkőzés lesz a záhonyiak szempontjából. Inkább a Tuzsér–Záhony közötti baráti viszony mondatja azt velem, hogy vendéggyőzelem születik.

Fényeslitke (14.)–Ladányi TC (13.): – A hazai csapat már nem hibázhat sokat, mert az a bennmaradásukba is kerülhet. Szerintem eggyel győz a Litke.

Kék (11.)–Gergelyiugornya (2.): – A kéki csapat megerősödött a téli átigazolási időszakban, ennek ellenére mégis vendégsikert jósolok.

Jéke (12.)–Pátroha (4.): – A nyitóforduló után a Pátroha „sebzett vadként” érkezik Jékére, de ez csak a döntetlenre lesz elegendő.

Ajak (8.)–Tiszakanyár (10.): – A hazai csapat begyűjti a három pontot.

Szabolcsveresmart (9.)–Vaja (3.): – A Veresmart is újjáalakult csapat, a vajaiak rutinja viszont elhozza a három pontot.

Nyírkarász (7.)–Tuzsér (6.): – Fekete ló számunkra a teljesen átalakult Nyírkarász. Ha függetleníteni tudjuk magunkat minden külső körülménytől és nem csak a kapusunk nagyszerű formájára hagyatkozunk, akkor pontokkal térhetünk haza.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában