Megyei II.

2022.04.01. 10:41

"Előbb-utóbb ki kell jönnie Madalina mester munkájának" - Tippeltek a szakvezetők

Labdarúgás: megyei II. osztály, 18. forduló.

Fotó: KM-archív

Nyírerdő csoport 

 

Tippel: Sajtos András, a Ladányi TC edzője. 


Nyírkarász (6.)–Gergelyiugornya (2.): – Ha az Ugornya bajnokságot szeretne nyerni, akkor nem szabad pontokat veszítenie, de a Karász jól szerepel, ezért nem fog feltartott kézzel érkezni a mérkőzésre. 


Tuzsér (7.)–Záhony (1.): – Ha a Tuzsér tudja rendezni a gondjait, akkor jó mérkőzésre számítok, de a Záhony esélyesebb a három pont megszerzésére. 


Pátroha (4.)–Szabolcsveresmart (10.): – Mindkét csapatnak jó játékoskerete van, az eredmények mégsem úgy alakulnak, ahogy szerették volna, ezért ki-ki meccs lesz a javából. Döntetlent tippelek. 


Újdombrád (5.)–Jéke (14.): – Újdombrádon minden csapatnak nehéz dolga van, ha a jéki fiatalok jó eredményt szeretnének elérni, akkor nagyon össze kell kapni magukat. Erre a meccsre is döntetlent tippelek.

 

Fényeslitke (13.)–Kék (11.): Mindkét csapatnak kellene a három pont. Hogy melyik csapat fogja ezt megszerezni, nem tudom. A mérkőzés háromesélyes. 


Tiszakanyár (8.)–Vaja (3.): – A csoport egyik legerősebb keretével rendelkezik a Vaja, ám a Kanyár is jól erősített. A Kanyár esélyesebb, és megszerzi a három pontot. 


Ladányi TC (12.)–Ajak (9.): – Az Ajak nagy bravúrt vitt véghez az elmúlt fordulóban, ezért nem lesz egyszerű mérkőzés. Remélem, hogy játékosaimat motiválni fogja az elmúlt heti győzelem. Ettől függetlenül nehéz mérkőzésre számítok, de remélem, mi szerezzük meg a három pontot!

 

Gémtech csoport

 
Tippel: Szilágyi Gábor, az Encsencs játékos-edzője. 


Szatmárcseke (11.)–Vámosoroszi (3.): – A Vámosoroszit jó csapatnak gondolom, de most nem nyújtja azt a szintet. A döntetlen is benne van a meccsben. 


Tisztaberek (13.)–Csengersima (1.): – A Tisztaberek nincs jó formában, a Csenger­sima nyer. 


Kocsord (10.)–Nagydobos (7.): – A Kocsordnál is vannak problémák, Nagydobos fiatal csapata győzni fog idegenben.

 
Ópályi (12.)–Sonkád (9.): – Ikszes meccs. 


Milota (8.)–Nyírvasvári (5.): – A Milota hazai pályán nem nagy különbségű vereségeket szenvedett, így szerintem egygólos meccs lesz, vagy ide vagy oda. 


Nábrád (14.)–Nyírbéltek (2.): – A Nyírbéltek nagy különbségű győzelmet arat, már ha lesz meccs. 


Encsencs (6.)–Nyírcsaholy (4.): Jó formában lévő csapatok találkoznak, de itthon szeretnénk tartani a három pontot.

 

Pannónia Zrt. csoport

 
Tippel: Illés László, a Baktalórántháza edzője.

 

Tiszalök (8.)–Nagykálló (9.): – Ha a Nagykálló kiiktatja a hazai csapat kulcsjátékosait, akkor lehet esélye a pontszerzésre, egyébként nehéz lesz. 


Kállósemjén (1.)–Tiszavasvári (4.): – Nem lesz könnyű dolga a bajnokcsapatnak, de véleményem szerint otthon tartja a három pontot. 


Rakamaz (10.)–Ófehértó (13.): – Az idei eredményeket figyelembe véve nagyon nehéz megtippelni, hogy mi lesz ennek a mérkőzésnek a vége, de előbb-utóbb ki kell jönnie Madalina mester munkájának. Remélem, ez kicsit később történik meg, mert az ófehértói csapat közelében sok jó barátom van. 


Nyíribrony (14.)–Geszteréd (11.): – Igazi „kiesési rangadónak” titulálható a mérkőzés. A Geszteréd idegenben nem annyira acélos, az Ibrony viszont hazai pályán elég erősnek bizonyult az utóbbi időszakokban, úgyhogy tippem szerint megnyeri a mérkőzést.

 
Kálmánháza (7.)–Biri (6.): – Érdekes mérkőzés lesz! A Kálmánháza tud nagyon nagy meglepetéseket is szerezni, a Biri viszont egyre felkészültebb csapat benyomását kelti. A pillanatnyi helyzetkihasználás fog dönteni. 


Apagy (3.)–Kótaj (2.): – Esélyesebbnek tartom a Kótajt, megtapasztalhattuk mindkét csapat ellen, hogy mi lehet a különbség, de ne felejtsük el, hogy a rutinos, jó játékosokból álló Apagy már megtréfálta a Kállósemjént is. Bármi megtörténhet ezen a mérkőzésen. 


Nyírlugos (12.)–Baktalórántháza (5.): – Nagyon nehéz mérkőzésre számítok, bár a hétvégén megmutattuk, hogy ha kell, hogyan tudunk focizni, viszont ért már kellemetlen meglepetés is bennünket ebben a bajnokságban. Természetesen a három pontért utazunk.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában