Megyei II.

2022.04.22. 11:50

"Meglátjuk, hogy az új mester mit tud kihozni a Geszteréd csapatából!" - Tippeltek a szakvezetők

Labdarúgás: megyei II. osztály, 21. forduló.

Fotó: Gazdag Mihály

Pannónia Zrt. csoport 

Tippel: Papp Attila, az Ófehértó edzője.

Tiszavasvári (4.)–Nyíribrony (11.): – A Tiszavasvári jó erőkből áll, a hazai pálya előnyét kihasználva mind a három pontot begyűjti!

Kótaj (2.)–Geszteréd (14.): – Meglátjuk, hogy az új mester mit tud kihozni a Geszteréd csapatából! Könnyű dolguk nem lesz, kótaji győzelmet tippelek.

Nagykálló (10.)–Biri (7.): – A Nagykálló jó csapat, de ismerem Dankó Zsolti kollégát, tudom, hogy összerázza csapatát. Biri-győzelmet tippelek.

Ófehértó (13.)–Kálmánháza (6.): – Kálmánházán majdnem sikerült a győzelem, hazai pályán mindent megteszünk a három pont megszerzéséért! Hazai győzelmet tippelek.

Baktalórántháza (5.)–Tiszalök (8.): – A Bakta mindkét arcát megismertem már. Hullámvölgyben van vagy sem, ettől függetlenül hazai győzelmet tippelek.

Apagy (3.)–Rakamaz (9.): – Ha a teljes keret bevetésre áll Apagyon, meglesz a három pont, ha nem, bármi lehet! A tippem döntetlen.

Nyírlugos (12.)–Kállósemjén (1.): – Lugoson nem egyszerű focizni, de a Semjén más dimenzió. Meglesz a vendéggyőzelem, de meg kell érte izzadni!

Gémtech csoport 

Tippel: Bartha Miklós, az Ópályi edzője.

Csengersima (1.)–Nyírvasvári (5.): – A Csengersima jobb csapat, mint a Nyírvasvári, bajnoki álmokat dédelget, simán megszerzi a három pontot.

Sonkád (7.)–Nyírbéltek (2.): – A nyírbélteki csapat nehéz meccsre számíthat, de bajnokesélyeshez méltóan behúzza a három pontot.

Tisztaberek (12.)–Encsencs (8.): – A Tisztaberek hazai pályán megnyeri a mérkőzést.Szatmárcseke (11.)–Kocsord (9.): – Két egyforma csapat rangadóján döntetlen születik.

Nyírcsaholy (4.)–Nábrád (14.): – Fix egyes.

Milota (10.)–Nagydobos (6.): – A nagydobosi csapat sokkal jobb erőkből áll, nehezen, de behúzza a három pontot.

Vámosoroszi (3.)–Ópályi (13.): – Jó csapat otthonába utazunk, velünk lesz az esélytelenek nyugalma. Remélem, a lelkesedésünk kitart, ami elég lesz egy tisztes helytállásra.

Nyírerdő csoport 

Tippel: Bodnár Gábor, a Tiszakanyár játékos-edzője.

Tuzsér (7.)–Gergelyiugornya (2.): – A hazai csapat az elmúlt két meccsét hozta, de az Ugornyát nem tudja megállítani, így vendéggyőzelem születik.

Záhony (1.)–Jéke (14.): – Ha a záhonyi csapat bajnok akar lenni, akkor ezt a meccset kötelezően hoznia kell.

Ajak (8.)–Kék (11.): – Azonos képességű csapatok találkoznak egymással, döntetlenre tippelek.

Nyírkarász (6.)–Fényeslitke (13.): – Hajtós mérkőzés lesz, de a Karász behúzza.

Szabolcsveresmart (10.)–Újdombrád (4.): – Ezt a tavaszt a hazai csapat nem így gondolta, az Újdombrád viszont jó formában van. Győzzön a jobbik!

Vaja (3.)–Ladányi TC (12.): – A három pontot a hazaiak otthon tartják.

Tiszakanyár (9.)–Pátroha (5.): – Semmi más nem fogadható el, csak itthon tartani a három pontot!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában