Salakmotor

2022.10.27. 10:35

Dennis Krskóban ülhet fel ismét a trónra

Vasárnap a szlovéneknél ár véget a vaspapucsosoka közös bajnoki pontvadászata.

A bajnokság második, kroskói futamán Fazekas Dennis (kék) a hetedik lett, futamában megelőzte hazai riválisát Magosi Norbertet (sárga) aki végül a kilencedik helyen zárt. Foto: Sašo Ključarič

Miként arról már beszámoltunk, Albók József, a Nagyhalászi Speedway Ring tulajdonosa, a Nagyhalászi Motorsportért Sportegyesület vezetője jelezte a szakági szövetség felé, hogy lemondja a magyar-szlovén közös salakmotoros bajnokság szombatra kiírt nagyhalászi zárókörét.

A történetnek itt nincs vége, mert a szakági szövetség minden áron meg akarja szervezni a negyedik fordulót. Az tudott volt, hogy Kroskóban vasárnap találkozó lesz, mégpedig a Krskó Kupa, és a 250 köbcentis juniorok számára kiírt Matija Duh-emlékverseny. A szlovénok felajánlották, hogy ez lehet a közös pontvadászat negyedik fordulója amire rábólintottak a honi szakszövetségénél. Így aztán ennek mezőnyét a négy magyar indulóval kiegészítve meg lehet rendezi a bajnokság zárókörét. Így a mieinknek kell utazniuk, és ha Fazekas Dennis, a nagyhalászi klub címvédője rajthoz áll, akkor biztosan megvédi bajnoki címét. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában