Podcast

2023.02.26. 10:15

Vasvári Vivi kitárulkozása: "Fiatalon nem tudtam..."

Középtávfutó múltjáról is mesélt Vasvári Vivien.

Forrás: illusztráció / Instagram

Vasvári Vivien igazán sokrétű személyiség: üzletasszony, valóságshow-szereplő, modell, emellett egykori magyar bajnok atléta, aki az Origo Sportnak adott interjújában nem csak a múltjáról és a terveiről beszélt, de azt is felfedte, mivel foglalkozna, ha újrakezdhetné, valamint arról a sérüléséről is, ami végül meghiúsította az olimpiai álmait.

"Mindenem a sport volt, de jött a médiaszereplés, mivel kellett egy másik foglalkozást, dolgot találni, amit szívesen csinálnék. Ez volt a médiaszereplés. Fiatalon nem tudtam, hogy ez mivel jár" – vallotta be Vivi, hozzátéve: "Ahhoz, hogy feltudjak építeni magam köré egy brandet, ahhoz kellett, hogy legyek valóságshow-szereplő, legyek megosztó szereplő. Ez rengeteg áldozattal járt. Három-négy éven keresztül nagyon sok mindent el kellett viselnem, ami nagyon rosszul esett, mert tudtam, hogy a valóságalapja nulla."

Forrás: ripost.hu / origo.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában