Labdarúgás, NB I., Kisvárda Master Good

2023.06.21. 12:15

Driton Camaj a csehek hálójába tekert

Hatodik válogatott mérkőzésén megszerezte első gólját a Kisvárda kiválósága.

Driton Camaj jól szállt be csereként.

Fotó: FSCG

A Kisvárda Master Good labdarúgója tavaly mutatkozott be a montenegrói válogatott színeiben és eddig rendre kisvárdai futballistaként léphetett pályára a nemzeti csapatban. A magyarokkal egy Európa-bajnoki selejtezőcsoportban szereplő Montenegró ezúttal barátságos meccset játszott a csehekkel, hazai pályán, Podgoricában, ahol szombaton a mieinkkel végeztek gólnélküli döntetlenre.

Camaj lett az első fecske

Camaj csereként beállva az 59. percben lépett pályára, és a 66.-ban, 0–2-es állásnál a tizenhatos baloldali csücskétől jobbal mutatósan csavart a túlsó, bal felső sarokba. A meccset végül a csehek nyerték meg 4–1-re. Driton Camaj az első futballista, aki kisvárdai játékosként szerzett gólt felnőtt válogatott mérkőzésen. A montenegrói válogatott keretében helyet kapott a kapus Danijel Petkovics is, ám ő nem lépett pályára.

Ezzel egyidőben az északmacedón Mario Ilievszki ismét csapatkapitányként vezethette ki társait az U21-es válogatott máltai mérkőzésén. Ilievszki 65 percnyi lehetőséget kapott a barátságos összecsapáson, amelyet 4–0-ra megnyertek, a sikerből két gólpasszal vette ki a részét a támadó. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában